PARTNERI

Eberspacher

Tvrtka je osnovana 1865 g. sa sjedištem u Esslingenu na Neckaru i proizvodi dvije grupe proizvoda: tehnika ispuha (katalizatori, filteri čađe, prigušivači zvuka) kao i dodatna i pomoćna grijanja za osobna vozila, transportere, teretna vozila, autobuse, građevinske strojeve i plovila.
U segmentu tehnike ispuha ubrajaju se, svjetski gledano, među četiri najveća ponuđača. Također u sektoru grijanja vozila tvrtka Eberspächer spada među vodeće na globalnom tržištu.

Internet stranica: www.eberspacher.comWaeco

Tvrtka je osnovana 1974 g. sa sjedištem u Emsdettenu. U svojem programu nudi nekoliko grupa proizvoda Mobilno hlađenje, automobilistički dodaci, mobilna elektronika, klima uređaji za vozila, krovni klima uređaji, orginalna oprema za proizvođače vozila i plovila.

Internet stranica: www.waeco.com

Truma

Tvrtka je osnovana 1949 g. sa sjedištem u Putzbrunnu te u svojem programu nudi razne proizvode, od grijača na ukapljeni plin, sistema raspodjele toplog zraka, boilera, uređaja za pomicanje kamp kučica, svjetiljka, ventila, regulatora tlaka plina sa širokim programom opreme do zadnjeg razvojnog programa - klima uređaja.

Internet stranica: www.truma.comKonvekta

Tvrtka je osnovana 1957 g. sa sjedištem u Schwalmstadtu i proizvodi rashladnu tehniku za komercijalna i nekomercijalna vozila te u svom programu nudi klima uređaje za šinska vozila (tramvaji i vlakovi), autobuse (gradske i međugradske), rashladne uređaje za prijevoz robe kao i klima uređaje za kabine vozila.

Internet stranica: www.konvekta.de