Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
WAECO Thermoelectrics
Sinusni inverteri
Pregled proizvoda
150 wata 12 ili 24 volti
350 wata 12 ili 24 volti
1000 wata 12 ili 24 volti
1500 wata 12 ili 24 volti
2000 wata 12 ili 24 volti
2500 wata 12 ili 24 volti

Sinusni valni inverteri - trebate li savršen sinusni val, ravno iz utičnice

Visoko kvalitetan SinePower sinusni valni inverter obilježava novi karakterističan dizajn WAECO elektronike. Pretvaraju 12 - ili 24-voltni napon u 230-voltni AC, baš kao i onu za kućnu uputrebu. To ih čini idealnim za električne potrošače koji su osjetljivi na kolebanje pri napajanju u plovilima.
Čak je i "manji" modeli do 350 vata nude dovoljno udobnosti: podesivi nosači, izlaz za povezivanje s udaljenom kontrolom te vanjskim ON / OFF prekidačem, soft-start funkcija.


Nagrađena kvaliteta i dizajn

Sinusni valni inverteri do 2500 wati
Pobjednička nagrada prije lansiranja na tržište: na veliko iznenađenje, nova SinePower inverter serija razuvjerila je najzahtjevnije porotnike. Uz kontinuirano povećanje snage od 700 vati i više, oni postaju uređaji s profesionalnim karakteristikama. Isporuku čistog sinusnog valnog napona najbolji je mogući izbor za visoko osjetljive i snažne električne uređaje. U skladu su s industrijskim standardima te istim tehničkim karakteristikama prstupačni su za krajnjeg korisnika. Te značajke uključuju glavni prioritetni sklop s naponom sinkronizacije koji daje prioritet izlaznoj glavnoj snazi. Automatsko aktiviranje kod "sleep-mod" funkcije kada 230-voltni uređaji ne rade te se time postiže značajna energetska ušteda kojom se rasterećuje akomulatorske baterije od naprezanja na plovilu.