Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
WAECO Thermoelectrics
Zaštita baterija
Pregled proizvoda
BC100 / BC200
BC 400
BR 12

Zaštita baterija - osposobljavanje i održavanje olovnih baterija

Što očekujete od svojih automobilskih akumulatorskih baterija?
Na prvom mjestu, želite besprijekoran rad scojih baterija, ljeti i zimi, najmanje četiri godine ili 80.000 kilometara. To je prosiječan vijek trajanja automobilskih akumulatorskih baterija. Od ovog oduzmite opterećenja uzrokovana većom električnom potrošnjom, duga razdoblja ne korištenja, mehanički efekti ili pogrešnopodešavanje regulatora u vozilu. Pružanjem redovne njege i održavanje, možete osigurati trajnu spremnost Vaše baterije, čak i izvan nezinog prosječnog životnog vijeka trajanja.


Punjač i uređaj: leteće stavljanje u pogon - u svakom trenutku
WAECO PerfectBattery BC400 održava akumulator u savršenoj kondicijii te spremnim za potrošače. Radi se o vrlo kompaktnom kućištu dizajniranom za brzu i efikasno punjenje baterije do 50 Ah - pa čak i više, "gdje je potrebno samo punjenjeje". IU0U krivulja punjenja garantira optimalno punjenje svih olovnih baterija. Mala i kompaktna BC400 je "idealna" za postavljanje u pokretnim kućama ili brodovima. Uređaj ima četiri dijela pribora za brzo pričvršćivanje i jednostavno korištenje.


Osvježavanje baterija: osvježavajući lijek za baterije
Svim vozačima automobila san je imati jednu "vječnu bateriju", koji se nikad neće ugasiti. Njihov je san postao stvarnost, zahvaljujući osvježivanju baterija. Super-kompaktni aparat smanjuje porast sulfata , što je tako čest uzrok preranog kvara olova stanične baterije. Naizgled beskorisnim baterijama možemo dati novi život. Osvježavanje može biti neprekidno povezano s baterijom u vozilu te na taj način bateriju osnažujemo - potpuno automatski, dok se vozimo. Kada vozilo stavite u pogon, integriran voltni monitor deaktivira uređaj. Uređaj je prikladan za sve tipove 12-voltnih olovnih akumulatora. Idealno za osobna vozila a može se koristiti na pokretnim kućama i plovilima. S obzirom na dugo razdoblje mirovanja baterija uređaj smanjuju stalan porast sulfata u bateriji.