Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
Apsorpcijski hladnjaci
Apsorpcijski hladnjaci
Pregled proizvoda
Dometic COMBICOOL RF 60
Apsorpcijski hladnjaci Dometic - bešumni, izdržljivi i spremni za uporabu bilo gdje

  Ugradbeni apsorpcijski hladnjaci - Izrađeni po mjeri te tako prilagođeni za sve tipove vozila

Neusporediv uspijeh Dometic apsorpcijskih hladnjaka leži u dugačkoj povijesti. Desetljećima su bili među prvim u proizvodnji kamp opreme, prilagođavajući se svojim kupcima. Dobrom prosudbom: zahvaljujući dizajnu, izbjegavana je upotreba pokretnih dijelova tako da su potpuno nečujni, u visokoj mjeri otporni na habanje te jednostavni za održavanje. Ostale prednosti su jednostavnost korištenja pa priužaju kamperima i entuzijastima u kućicama na kotačima potpunu slobodu. Izbor mogućih napajanja - baterija, mrežni napon ili plin - uz najširi mogući izbor modela Dometic apsorpcijskih hladnjaka.
Dometic 8-serija - hladnjaci za budućnost
Ovo ovdje su - hladnjaci budućnosti za kućice na kotačima! Dometic nova 8-serija je proizvod modernog dizajna te maksimalne efikasnosti. Odvojiv pretinac zamrzivača prvi je takve vrste u svijetu, te je svojstvo ekskluzivnog patenta. Prostrano dekorativno kučište ima osobine kučnog hladnjaka. Dostupan u raznim verzijama dizajna te prilagođen posebnim potrebama. Kapacitetom od 80 do 189 litara, sa ili bez upusta za kotač vozila (mulda).
Dometic 7-serija - dokazano najprodavaniji, s odvojenim zamrzivačem
Prostran odjeljak za hlađenje, veliki odjelak za zamrzavanje, svaki sa vlastitim vratima - obilježja su uspjeha Dometic 7-serije. Dostupni u kapacitetima od 142 do 175 litara.

Pregled istaknutih obilježja:
  • Odvojen zamrzivač
  • Fleksibilan raspored polica
  • Vrata sa zaključavanjem i opcijom prozračivanja
  • Kontrolna ploča jednostavna za upotrebu
  • Kontrolna ploča sa prigušenim osvjetljenjemDometic 4-serija - klasični modeli
Prepoznatljivi kompaktni hladnjaci 4-serije ugrađeni su diljem svijeta u milionima kućica na kotačima! Njihove prilagođene vanjske dimenzije kriju iznenađujuće prostranu unutrašnjost. Dostupne u kapacitetima od 40 do 97 litara.

  • Kontrolna ploča jednostavna za upotrebu
  • Podesive police
  • Vrata s zaključavanjem i opcijom prozračivanja


  Samostojeći apsorpcijski hladnjaci - hladnjaci za predšatore i vikendice

Samostojeći apsorpcijski hladnjaci Dometic nudi vam sve blagodati kao koda ste kod kuče. Bacite pogled unutra: sve je uredno i na svom mjestu zahvaljujući dobro osmišljenom interijeru.


Samostoječi apsorpcijski hladnjak

Jednostavno rukovanje na 12 volti, 230 volti i plin. Snažne performanse hlađenja do 30 ° C ispod okolne temperature. Kompaktno kućište za lak transport. Funkcionalna unutrašnjost s podesivim policama.


Free-standing 2-stazni apsorpcijski hladnjak

Prostran odjeljak za hlađenje, veliki odjelak za zamrzavanje. Rad na 230 volti mrežni napon i plin. Dobro osmišljenim interijer sa značajkama kućnog hladnjaka. Snage hlađenja do 30 ° C ispod okolne temperature; do -12° C u odjeljku za zamrzavanje.