Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
Apsorpcijski prijenosni hladnjaci
Apsorpcijski hladnjaci
Pregled proizvoda
CombiCool RC 1200 EGP
CombiCool RC 1600 EGP
CombiCool RC 1700 EGP
CombiCool RC 4000 EGP

Dometic apsorpcijska tehnologija - hlađenje sa strujom i plinom

Univerzalni hladnjaci za slobodno vrijeme
Nečujni i zaista mobilni apsorpcijski rashladnici, pružaju kamperima entuzijastima potpuni užitak. Plin za udaljena područja, 230-voltni priključak prikladan u kampu, napajanje iz utičnice upaljača u automobilima ili pokretnim kućama - omogućeno je prebacivanje energije iz jednog u drugi način rada u tren oka! Radom na plin, 12 ili 230 volti, rashladni sistem je prilagođen vašim potrebama – do 30° C ispod okolne temperature.

Plinski sistem
230-voltni priključak
12-voltni priključak

Evo kako apsorpcijsko hlađenje radi: koncentrirana otopina amonijaka zagrijava se u hermetičnom sistemu i potiće na isparavanje. Plin amonijaka pod pritiskom prelazi u kondezator opskrbljen vodikom. Kao posljedica, on isparava i u procesu izvlaći toplinu iz skladišnog prostora. Amonijak zatim ulazi u apsorber gdje se resorbira u slabu otopinu amonijaka. Nakon toga, zasićena otopina struji natrag u spremnik gdje cijeli ciklus započinje iznova. Spremnik se može zagrijavati plinom, sa 12 ili 230 volti.
Nešto što je prilagođeno svakom kučnom proračunu ...
... dolazi s trstrukim načinom hlađenja i širokom primjenom. Rashladne snage do 20° C ispod okolne temperature, tihi rad, čvrsto kučište, prostran iznutra. Veliki kamp hladnjak s niskom cijenom.
Moćni high-end modeli
Apsorpcijski rashladnici u različitim veličinama, dizajnirani za najviše zahtjeve. Rashladne snage do 30° C ispod okolne temperature. Jednostavan rad na 12 volti, 230 volti i plin.

RC 1600 ima magnetsku brtvu, RC 1700 ima čvrsto zatvaranje bez brtve. Trostupanjska regulacija plamena u modu na plin, piezo paljenje, regulacija termostatom u modu na 230-volti. Okomit prostor za 1,5 i 2 litrene boce.Hlađenje na kotačima
Dometic RC COMBICOOL 4000 EGP je opremljen velikim kotačima te vadljivim teleskopskim rukohvatom. Ovako mobilan slijedi Vas bilo gdje - ne morate brinuti o tome kamo s pićem i pripravcima za roštilj.

Prostrani džepovi za pribor. Spremnik zapremine: 10 kom. 1,5 litrenih boca ili 56 kom. limenki od 330 ml Min-max regulacija plamena u modu na plin, piezo paljenje, regulacija termostatom u modu na 230-volti.