Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
Kompresorski prijenosni hladnjaci
Apsorpcijski hladnjaci
Pregled proizvoda
CoolFreeze CK-40D
CoolFreeze CDF-11
CoolFreeze CDF-18
CoolFreeze CDF-18T
CoolFreeze CDF-25
CoolFreeze CF-32UP
CoolFreeze CF-35
CoolFreeze CF-40
CoolFreeze CF-50
CoolFreeze CF-60
CoolFreeze CF-80
CoolFreeze CF-110

Kompresorski hladnjaci - snažni i trajni

Odlične rashladne performanse, bez obzira na temperaturu okoline, prilagodljiva upotreba - to su značajke kompresorskih hladnjaka. Izaberite iz velikog i dobro dokazanog raspona koji Vas nudisve što želite. Svi modeli napravljeni su za mobilnu uporabu i snažni su kao kučni hladnjak.

 

 

CoolFreeze CDF-11WAECO CoolFreeze
Super-kompaktni kompresorski hladnjak

Jeftin i vrlo uzak kompresorski hladnjak. Uz dobre performanse i jednostavno rukovanje oni će Vam osigurati oslonac u godinama koje dolaze. Hlađenje i duboko zamrzavanje, 18 ili 23 litara zapremine u kompaktnom tjelu koja se uklapa tamo gdje drugi nemogu.

 

Jednostavan za rukovanje, mehanizam za sigurno zatvaranje (prikazan: CDF-18)
Promjenjivi elektronski termostat i 2-stupanjski kontrolor napona(prikazan: CDF-25)
Okomit prostor za 2 litarske boce (prikazan: CDF-18)

 

 

 

WAECO CoolFreeze CF-50WAECO CoolFreeze
High-tech hladnjaci

Nenadmašne performanse u svim zahtjevima za mobilnu uporabu. Odlično hlađenje i duboko zamrzavanje čak i pri ekstremnim temperaturama okoline. Kompaktne dimenzije, vrlo štedljiv i tihi rad. Dostupan u veličinama 31 do 106 litara, za 12/24 volti DC i 100 - 240 volti AC.

 

Spreman za priključivanje na 12/24 volti DC i 110 do 240 volti AC s prioritetom sklopkom za rad na mrežni napon
Pametno organiziranje: odvojiva žičana košara (svi modeli osim CF-35)
Sa digitalnim prikazom temperature

 

 

WAECO CoolFreeze CF-32UPWAECO CoolFreeze CF-32UP
Hladnjak/zamrzivač sa punjivom baterijom

Super-hlađenje – čak i ako Vam nije na raspolaganju vanjsko napajanje. Neovisan rad do 18 sati s integriranom baterijom, koja se može puniti iz baterije vozila, ili mrežne utičnice (opcija mrežni adapter). Sa prioritetnom sklopkom i mnogo drugih ugodnih riješenja.

 

 

 

WAECO CoolFun CK-40DWAECO CoolFun CK-40D
Vrlo učinkovit osnovni hladnjak 

Odlične performanse hlađenja i zamrzavanja neovisno o temperaturi okoline. Čvrst, funkcionalan, vrlo štedljiv. 40 litara kapaciteta, priključak na 230 V AC napon - idealan je za kampiranje, odmor ili kao dodatan zamrzivač kod kuće.

 

Digitalni prikaz temperature jednosatavan za očitavanje
Prostor je to za sve: čak i za 2-litrene boce postavljene uspravno
Sigurno čuvanje osjetljive hrane: duboko zamrzavanje do -15° C

 

 

CoolFreeze Accessories


COOLFREEZE Oprema za zaštitu i rukovanje

Vaš hladnjak će ostati na mjestu - čak i za vrijeme Vaše smione vožnje i kočione manevre. Univerzalni pričvrsni set čuva vaše CoolFreeze hladnjake sigurno i u mirovanju u svakoj situaciji. Pokretom jedne ruke i jednim klikom Vaš hladnjak je čvrsto na svom mjestu - i isto tako jednako brzo otpušten. Pogodan za CoolFreeze modele CDF-25, CF-32UP, CF-35, CF-40 i CF-50.

Waeco slajd je opcionalna oprema i vrijedno ju je imati. Ona omogućava jednostavan utovar i istovar, čak i ako se hladnjak napuni do vrha. Uređaj lagano klizi u tovarni prostor za pohranu u Vašem kamperu i opet klizi van kad Vam je potreban. Tijekom putovanja, klizno postolje drži hladnjak na sigurnom mjestu. Pogodno za CoolFreeze modele CDF-25, CF-32UP i CF-35 do CF-110.

Da li Vas oduševljenje za avanturom na otvorenom s vremena na vrijeme odvede na krivi put? Nastavite, jer zaštitna izolacijska navlaka za Vaš CoolFreeze hladnjak pretvara ga u formu i za najteže izazove. Navlaka štiti Vaš vrijedan uređaj od vlage, prašine i prljavštine. Ona također pruža učinkovitu izolaciju, poboljšava rashladni kapacitet uređaja do punih 2° C – sa istom potrošnjom energije. Robustna i funkcionalna u zaštita oko cijelog uređaja dostupna je za modele CoolFreeze CDF-18, CDF-25 i CF-35 do CF-110.