Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
WAECO BordBar / MyFridge
Kompresorski integrirani hladnjaci
Pregled proizvoda
CoolMatic CD-30
CoolMatic CS-MP2
CoolMatic CS-SC
CoolMatic RHD-50
CoolMatic CB-36
CoolMatic CB-40
CoolMatic CF-110

Kompresorski integrirani hladnjaci

Kompresijski hladnjaci za trajnu montažu
Koncentrirana moć hlađenja u najmanjim prostorima : WAECO CoolMatic kompresorski integrirani hladnjaci  pretvaraju svaki kutak u korisno spremište. Savršeno riješenje tehnike hlađenja za mobilne kuće, brodove, kamione ... na mjestima gdje se za svaki centimetar dobro promisli. Kompaktan, moćan i prilagodljiv. CoolMatic kompresorskm hladnjaku boje odaju osvježavajuć izgleda na Vašem putovanju. Brzo će postati obavezan dio vašeg unutrašnjeg dijela vozila.

 


Ugrađena ladica hladnjaka – unutra ili vani
Iako su različiti, brodovi i kamioni imaju jednu stvar zajedničku: prostor je na njima ograničen, i često nemaju mjesta za hladnjak. Trik je u tome pametno iskoristiti raspoloživ prostor. Tu je gdje naš kompresijski-moćan CoolMatic CD-30 hladnajča s ladicama ispada ko pametno riješenje.

S WAECO CoolMAtic CD ugrađene ladice u hladnjaču možete isto koristiti visoko-nisko skladišteza moćno kompresijsko hlađenje. Mogu biti postavljeni bez obzira jeli neiskorišteni prostor dostupan- čak i u vanjskim spremnicima vozila za kampiranje.

  • Kompresorski pogon, hladnjak s ladicama za zaključavanje za neiskorištene niša u karavanima, brodovima i kamionima
  • Gdje je prostor zatvoren jedinica za hlađenje se može postaviti bočno od hladnjače ili čak do metar i pol udaljenosti
  • Stalna promjene na eletronski termostat

 

Sa snažnim nehrđajućim čelikom instliranim okvirom CD-30 može biti postavljen na optimalan način.Pogodan pristup hladnim grickalicama i piću s laganim izvlačenjem ladice  pokretne na kotačičima  noseći klizeći.

Može se postaviti gdjegod je neiskorišten prostor - čak i u vanjskom spremniku vaše kamp kučice. Sada imate vanjski hladnjak pod vašom platnenim krovom-uživajte u vašem pikniku u kampu
Stalna promjena termostataUgrađeni hladnjaci za pokretne kuhinje-ugodno hlađenje u mnogim prostorima

WAECO CoolMatic CB hladnjak za ugradnju, otvaraju se odozgora. Agregat je odvojen te su idealni za ugradnju u kuhinje kao radna ploha.
Kompaktni i prilagodljivi

Jedan od njih je tu da popuni prazninu :

CB36 sa bočno smještenim rashladnim s agregatom ili CB40 (čak i CB110) s agregatom smještenim s donje strane. Kada je prostor ograničen, agregati se mogu odvojiti te instalirati do udaljenosti od 1,5metar (2,5 s CB110).

Kapci mogu biti dostavljeni na zahtjev da cjelokupni sustav odgovara dizajnu interjera vaše kuhinje. To bi trebalo biti estetski ugodno rješenje.
Puno prostora po duljini.CB-35 s rashladnom jedinicom postavljenom sa strane.
Sačuvati prostor po širini? To čini CB-40 savršenim rješenjem.