Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
Rashlađivači boca
Pregled proizvoda
BordBar BC-01
MyFridge MF-1F
MyFridge UFK-M

Rashlađivači boca – pogodno za utežiti žeđ

To je WAECOvov novi, utežiti žeđ koncept: zahvaljujući MyFridge rashlađivačima bocama uvijek nam je pri ruci hladno piće.Što god da preferirate – vodu,kolu, limunadu ili voćni sok – kompaktni hladnjaci čuvaju 1 i 1.5 litru vašeg najdražeg pića i do  22°C ispod okolne temperature. I zagrijat ćeako će trebati (i do 60°C)!

Držaći boca s aktivnom funkcijom hlađenja
Da bi bil sigurni da  MyFridge rashlađivać boca bez gledanja kada vozite trebali bi ih staviti dostupno rukama na suvazačevo mjesto. I jako učvrstiti,zbog sigurnost. Na vašem je izboru ako čete upotrijebiti šarafeza pričvrščivanje koje dobite kao dodatak, ili ako se poslužite novim, specifičnim proizvodom pribora za popravljanje ili konzolu prišivenu za vaše vozilo. Termoelektrički rashlađivači boca je povezan ili na brodu ili na poslu sa 12 ili 24 volti.. Aluminijski spremnik iznutra može hladiti ili zagrijavati. Savršeno smještava 1.5-litrara i sa manje 1-litre bottles.

Jednostavna operacija na gumbe, status indiciran od LEDs
Prorez za ventilaciju sa stražnje strane jedinice
Pogodn za 1.5-litre boce ili manje

Konzola: siguran držać za dodatke
Savršeno pašu za vaše vozilo i izvrsno izgledaju. Glavna svrha PerfectFit konzola, iako je ,da  pruže sigurniost,čvršču sigurnost za sve vrste dodataka – uključujući MyFridge rashlađivače boca.

Opcija pričvrščivanja br. 1
pribor za popravljanje za montiranje uz zid (opcija ekstra)
Opcija pričvrščivanja br. 2
Montirano na podu sa šarfima (uključeni u dodatak)
Opcija pričvrščivanja br. 3
Specifične konzole za vozila