Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
Specifični hladnjaci za vozila
Pregled proizvoda
FT-30
FC-30
FC-40
CD-30
CoolMatic RHD-50
CoolMatic CS-MP2
CoolMatic CS-SC
ColdMachine CS-IV

Specifični hladnjaci za kamione za ponovno ugradnju – udobnost hlađenja

Naši dugotrajni uvjeti korporacije s vodećim korisnom manufakturom vozila je učinila da shvatimo situaciju vani. Znamo da jako često kamioni moraju biti doma na kraju dana: na mjestu gdje vi živite, jedete i spavate. Znamo da je tamo jedva prostor za rashladne objekte jako potrebne za vozača i njegovog suputnika. Ovo je izazov koj rijetko srećemo i majstor za specijalno mobilno hlađenje. Individualno hlađenje rješenja je ishod – za sedam običnih kamiona tipa za sad. Posebno napravljen oda paše savršeno u vozilo o kojem se radi, opremljen s visoko tehnološkim komresoroskom tehnologijom , odobreno i prihvačeno od proizvođača i vrlo uspješan kod naših mušterija,lagano za ponovno postavljanje s posebno napravljenim montiranim djelovima. Produkcija do najviše kvalitete standard je naš principal – i prednost klijenata. Ovo se odnosi na našeuobičajne proizvode kao i WAECO doseg ponovnog instaliranja.Učinite to svojom prednošču!

Potpuno prilagođeno za sedam tipova kamiona:

Kompresorski hladnjak u OEM kvalitetiWAECO BordBar
WAECO asortiman vozila tipa XF/CF 95 i 105


Izvadite i uživajte! CoolMatic CD-30
30-litarska hladnjača sa ladicama s kompresorom.Savršeno paše iza vozačeva kreveta.Novi instalacijski od nehrđajučeg čelika okvir dostupan kao dodatni dodatak i savršen završetak.Stalna regulacija  temperature od 12°C do –2°C.
 


Izaberite ... CoolFreeze CF-25 / CF-35
... između 23 litarskog kapaciteta za hlađenje u super vitkom kučištu ili 31 litarska u večoj verziji. Oboje visoke tehnologije koje pružaju hladnjaciza hlađenje i zamrzavanje funkciju plus mnogi tehnički dodaci . Nisu samo posebno naprvljeni za vaš DAF, savršeni su za stalnu ugradnju. Samo naručite pribor za popravljanje koj je dostupan kao dodatak!

 
Napravljeno posebno za IVECO Stralis!


Savršena cijena! CoolMatic CS-IV
IVECO Stralis vozači netrebaju gledatidaleko za prikladan hladnjak – samo je između sjedala. Samo zasučite svoje rukave i instalirajte visoku izvedbenu CS-IV-01rashladnu jedinicu u skladištu ladice. Ovo favoritirano isplativo rješenje čuva vašu hranu svježom i ne čini težinu u vašem džepu.
 
WAECO rangiran za tipova vozila XF/CF 95 i 105


Velika učinkovitost s obzirom na cijenu CoolFreeze CDF-35
Kompresijski hladnjaci su neosporni prvaci lige mobilnog hlađenja. I priuštivo potpuno – kompaktt CDF-35 je najbolji dokat. Pruža hlađenje i duboko zamrzavanje i do –15°C, a kapacitet 31 litarski i 12/24-volti spojiv kao dodatak.
WAECO prilagođen za Actros 2


Podzemna kutija CoolMatic CS-MP2
Kada otvorite svoj poklopac, ovaj novi prilagođen hladnjak za MP2 vrlo je moćan. Integrirana rasvjeta otkriva pprimamljivu, prostranu unutrašnjost s velikim kapacitetom od 25 litara. Njegova izvedba ostavlja nikog ravnodušnim: vrhunsko hlađenje daje odlične rezultate bez obzira na ambijentalnu temperaturu i minimalnu potrošnju energije te vrhunski miran rad kvalitete su CoolMatic CS-MP2 kao kod tipičnog kompresorskog hladnjak. Svoje mjesto nalazi u ladici pod vozačevim krevetom (L ili LH kabina). Instalacija je brza i jednostavna.WAECO BordBar
Cool friends for Premium and Magnum


Ograničen kapacitet hlađenja CoolMatic CD-30
...jako elegantno ispod vozačevog kreveta. 30-litarski kompresor napaja ladice hladnjaka dsavršeno pašeu prostoru ispod.Novi okvir od nehrđajučeg čelika dostupan kao dodatni dodatak za estecki ugodnu instalaciju. Vozači pod stresom če dočekati nas s olakšanjem: bili na kotačima, frižider sa ladicom može bitii otključano i sigurno zaključano opet sa samo jednom rukom. Izvrsna rashladna izvedba,stalna temperaturna regulacija od +12°C do –2°C.
CoolMAtic CD-30


CoolMAtic CD-30

Hrana i piće u okrugu! CoolFreeze FT-30
Dali trebate prostor za prtljagu unutar Premium/Magnum za druge svrhe? Tada CoolFreeze FT-30 je tvoj most! 30 litarski kapacitet za hlađenje ili duboko zamrzavanje i do –15°C. Smjestite ga između vozačeva i suvozačeva mjesta za lak pristup s obje strane.I čvrsto instalirajte, za vašu sigurnost.Pripadajuči pribor za popravljanje za vaš Renault dolazi ko dodatak.

 
CoolFreeze CDF-35/CF-25WAECO BordBar
Nova i dobra stara rješenja za švedske jake dečke


Hlađenja/zamrzivanje kombinacija za SCANIA R CoolMatic CS-SC
26 litarski kapacitet hlađenja plus 11 litrara za duboko zamrzavanje i do –12°C – i sve to u dva odvojena pretinca postavljeno sigurno iza ploče za otvaranje. Ovaj posebno napravljen hlađenje/freezer combo provides SCANIA R vozači sa domače mlijeko rashladna udobnost. Najvjerojatnije,učinit će ih tj stavit će ih rado ispod kreveta. Pogotovo je dobro došlo tokom noći:ugrađeno unutrašnje svijetlo.

CoolMAtic CD-30

Promjena strane za 4 Serije CoolFreeze FC-30
30-litarska hlađenja/zamrzavanja kapacitet i poklopac koj se otvara sa strane: baš kao da je napravljen za vozača i kabine od SCANIA 4 Serije! FC-30 savršeno paše između vozačeva i suvoačeva mjesta. priborom za popravljanje nemjenjenom specifinim za voziladrži ga čvrso na mjestu u slučaju naglog kočenja.

 CoolFreeze CDF-35/CF-25

Vitak i u cjeni i veličini, ipak hrabar u dodacima CoolFreeze CDF-35
Top Izvedba hlađenja i do –15°C u jako dostupnoj cjeni! I veličina je baš prava,isto. Vitki kompresor hlađenja paše točno iza vozačeva mjesta.

 CoolFreeze CDF-35/CF-25

CoolFreeze CDF-35/CF-25

Jednostavno rješenje CoolMatic CD-30
Radije biste imali hladne grickalicei piča nego smeče ispod vozačeva mjesta? Zamjenite ga visoko izvedivim CD-30 frižiderom na izvlačenje.Pruža kapacitet za hlađenje 30 litarski i postavlja se za tren sa priborom za popravljanje nemjenjenom specifinim za vozila.

 CoolFreeze CDF-35/CF-25WAECO BordBar
WAECO popravlja udobnost na brodu


Teška zadača za šampiona CoolMatic RHD-50
Ovaj 50-litarski hladnjak stvarno može podnjeti puno. Materijali visoke kvalitete i radna izvedba čine RHD-50 da paše za strogu mobilnu upotrebu. Njegovo mjesto je u zadnjem djeluprostoru od vašeg Volvo FH (iz 2002.godine). Siguran i lagan da stane u posebno izrađenu montiranu ploču. CoolMAtic CD-30

CoolMAtic CD-30

Dobivate najviše za vaš novac! CoolFreeze CDF-35
Zašto platiti više?! CDF-35 pruža najnoviju tehnologiju kopresora, hlađenje i duboko zamrzaanje i do –15°C i 31 litarski kapacitet u kompaktnom kučištu. Sigurna montaža u vozila sa priborom za popravljanje.

 CoolFreeze CDF-35/CF-25

Četvrtasti centar za hlađenje i zamrzavanje CoolFreeze FT-30 MAN
Njegove neobične dimenzije čine CoolFreeze FT-30 savršeno pogodnim između vozačeva i suvozačeva mjesta ukabini od Volva, pružajuč laki pristupsa obje strane.Njegov 30-litarski kapacitet pruža puno prostora za hranu i piće, koje može biti duboko zamrznuto ako je potrebno (i do –15°C).Specifičan za vozila pribor za popravljanjeosigurava savršenu sigurnost u vožnji. CoolMAtic CD-30