Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
WAECO Thermoelectrics
Hladnjaci za vino
Thermoelectric coolers
Pregled proizvoda
MyFridge MF-1W
MyFridge MF-6W

Rashladnici za vino - plemenita vina poslužujte na savršenoj temperaturi

MyFridge MF-1WZar se ne slažeš? Vina su dvostruko ukusnija kada su lijepo dekorirana.

Međutim, mlaka bijela ili previše hladna crvena vina mogu biti veliko razočaranje za nepce. Također kvare i vino i trenutak..NEW!

Savršeno ohlađenim vinom - liječimo sebe, isplati li se!
Kompaktni MF-1W rashladnik za vino "morate-imati" u bilo kojem društvu. Ohladite vino te ga održavajte na idealnoj temperaturi za pijenje. Temperatura je uvijek promjenjiva te se određuje na način koji vi želite. Digitalni monitor prikazuje trenutnu temperaturu. No, što ako ne postoji utičnica? Ne brinite, vaše vino cspremno je za bežično hlađenja s baterijama koje su uvijek dostupnei. Jedan set baterija omogućuje vam tri sata nezevisnoh hlađenja bez kabela koji bi vas mogao samo ometati

Soft-touch tipkovnica sa digitalnom čitačem unaprijed se postavlja na zadanu temperaturu
Bežični rad: s najobičnijim baterijama
(jednokratne ili punjive)
Mogućnost priključivanja na 12 volti DC ili
100 – 240 volti AC

 

Sviđa li vam se vaše vino?
Ukusa i mirisa crna vina, kao što je odličan Bordeaux, trebalo bi biti poslužen na temperaturi od +18 ° C. Mladi, voćnog okusa rizling najbolji je na oko 10 ° C. Koje vam je draže, elegantan vinski hladnjak MF-6W rashlađuje vaše vino na savršenu temperaturu. Dovoljno velik za pohranu od šest boca vina standardne veličine (do 32 cm dužine boca), to vam daje mogućnost da budete spremni za planiranu večeru ili neočekivanog gosta.

Idealno "ozračje" za 6 boca vina
MF-6W vinski rashladnik savršeno pohranjuje vaše najdragocjenije vino. Ukoliko želite temperaturu (između +5 ° C i 20 ° C) to je vrlo jednostavno, kasnije se željena temperatura pouzdano održava. Jednostavno čitanje displeja koji prikazuje trenutnu temperaturu te zadanu temperaturu. Prenosive mrežaste police drže boce na mjestu - u prostoru između ohlađenog sloja zraka i oko njih. Kompaktni, praktični i apsolutno bez vibracija, viski kabinet pruža spokojnu zažtitu vašem vinu te razvija njegov potencijal. On vam daje mir i spokojstvo te mogućnost da se opustite i uživate.
 
Idealan za kućnu uporabu, kao i za male restorane. S rasvjetom unutra. Omogućen priključak na 12 volti DC ili 100 - 240 volti AC.

Na dodir gumba digitalni monitor prikazuje trenutnu i unaprijed zadanu temperatura u ° C
Prenosnive mrežaste police za jednostavno čišćenje
Jednostavan za uporabu s tipkama za sve osnovne funkcije