Upute Cjenik www.klimamobil.hr Katalozi
WAECO Thermoelectrics
Stacionirani klima uređaji za kamione
Pregled proizvoda
Krovni klima uredaji
Split klima uredaji

Stacionarni klima uređaja za teretna vozila - imajte ugodan odmor!

Savršena klima "na licu mjesta"
Zakoni o vremenu odmora za vozača kamiona su strogi, i to s pravom. Ali, kako se odmoriti i opustiti u kabini vozača zagrijanoj na suncu ili visokoj vanjskoj temperaturi? - Naš savjet za kamione: povratnim stacioniranim Waeco klima uređajem sprečite problem prije nego što nastupi. CoolAir CA-800 krovni klima uređaj, kao i CoolAir SP-900 split sistem su posebno dizajnirani za stacionarni pogon u kamionima - ne kao zamjena već kao dopuna tvornički ugrađen klima uređajima. Uzmimo da je vozilo A/C zaustavljeno, unutar kabine održava se ugodna temperatura, što više, pročišćen zrak. Sprečava se prekomjerna vručina tijekom dana, te se proizvodi optimalna temperatura noću za vrijeme spavanja.

Krovni klima uređaj CA-800
Split klima uređajr SP-900

Superiorna kompresorska tehnologija
CoolAir CA-800 i SP-900 kamionski klima uređaji duguju svoje performanse za savršenu interakciju između kompresora i posljednje dostignuće kontrole elektronike. Prednost u odnosu na isparavanje sustava je da kompresorska snaga klima uređaja dje punu performansu čak i kod više relativne vlage zraka. Još jedna razlika: oni zahtijevaju
minimalno održavanje. S Waeco kompresorom klima uređaj nema potrebe za rezervoarima s čistom vodom ili ih ne treba nadopunjavati vodom.

Koji CoolAir klima uređaj se uklapa o koji tip vozila?
To nije samo stvar ukusa, ali ovisi o dizajnu kamiona koji imate. Model s usporedbom niže donosi jednostavnu odluku.

WAECO
CoolAir CA-800
WAECO
CoolAir SP-900
Kamionski krovni klima uređaj
za stacionirani rad
Kamionski split klima uređaj
za stacionirani rad
 • Hladi i pročišćava zarak kad je motor isključen
 • Pokreće se akumulatorom vozila
 • Hermetički zatvoreni sustav, bez održavanja
 • Vozilo posebnih instalacija opreme i pričvršćivanje okvira za mnoge tipove kamiona
 • Visoke-performanse kompresorske tehnologije
Kapacitet hlađenja 800 wata
(određeno za ISO 5151)
Kapacitet hlađenja 900 wata
(određeno za ISO 5151)
Postavljen na krov
(umjesto krovnih prozora)
Postavljen na stražnji zid
vozačeve kabine
 • Pogodno za kamione sa ili bez krovnog prozora
 • Novo: ADR-odobren (potvrda na zahtjev).
  Nije potrebna oprema!
 • Napominjemo maksimalna visina, uključujući CA-800
 • Krovni maksimalni nagib: 8°
 • Jednostavno i bez gnjavaže, kada se koriste određeni instalacijski kompleti
 • Idealno za kamione, gdje montažna krovna jedinice prekoračava najveće dopuštene visine
 • Za kamione s nagibom krova od preko 8 °
 • Za kamione s krovnom montiranom konstrukcijom (npr. auto transporteri)


To je sve pitanje tehnologije - odlučujuće prednosti Waeco krovnih klima uređaja
Waeco slovi za pravog profesionalca kada je u pitanju klima uređaj u vozilu - te je iskusan dobavljač vodećih proizvođača komunalnih vozila. Pogodan za CoolAir CA-800 čija se karakteristična krovna konstrukcija danassve više može vidjeti na auto cestama. I za nove CoolAir SP-900 split klima uređaj koji se uklapa u vozila, gdje se krovni klima uređaj ne može koristiti.
Oba kamionska klima uređaji napravljena kako bi se zadovoljile specifične potrebe vozača kamiona. Oni nude stvarne prednosti nad drugima klima uređajima. Sljedeće informacije detaljnije će objasniti neke od tih prednosti..


Kompresorska snaga za individualnu udobnost klima uređaja
CoolAir kamionski klima uređaji koriste rashladni kompresor za pogon sustava koji stvara ugodnu temperaturu i istovremeno pročišćava zrak u kabini. To daje odlične performanse čak i kod više relativne vlage zraka.

Nizak napon na bateriji vozila
CoolAir klima uređaji rade kada je motor isključen. Oni se pokreću na akumulatorske baterije vozila bez opterećenja. Štite akumulator te ga osiguravaju prilikom pokretanja motora. Napon baterija se pojedinačno isključuje i podešava, kada je sustav za klimatizaciju isključen baterija je zaštičena.


Minimalno održavanje
Za razliku od konvencionalnih otvorenih isparivača, CoolAir kompresorski klima uređaji nude nesmanjen učinkovitost. Hermetički sustavi ne zahtijevaju punjenje za hlađenje. Punjenje s vodom, ili čišćenje vodospremnika nije ni potrebno.

Isključuju se krađe s CoolAir
Ako nemate klima uređaj, vjerojatno si otvorite prozor vozila tijekom noći. To je kao otvoren poziv za nepoželjne posjetitelje ... CoolAir klima uređaji su recilkulirani klima sustavi i rade s zatvorenim prozorima. To znači kao udaranje dvije muhe s jednim kamenom: vozač je zaštićen od krađe i napada, a svježi zrak ostaje u vozilu.